Nordisk Teltbutik anvender cookies for at gøre din oplevelse på webpladsen skal blive så god som muligt. Tryk på OK for at godkende. Læs mere
OK
Bambrella Parasoller
Vetsak Sækkestole
Teltstel

Om os

Vores forretningside

Nordisk Teltbutik er Nordisk Tältbutik AB's danske webshop. Nordisk Tältbutik AB er et 100% svensk registreret firma som markedsfører, sælger og leverer produkter med høj kvalitet til markedets laveste priser, i de nordiske lande, med hjælp af moderne logistik, dygtig kundetjeneste samt gode indkøbskanaler, direkte hjem til din dør i hele Danmark.

Vor målsætning

Vort mål er at tilbyde vore kunder billige partytelte, opbevaringstelte og fritidsprodukter for at sikre f.eks. et herligt bryllup eller en herlig havefest. Det lykkedes vi med tak være et forretningskoncept der bygger på lave lageromkostninger, ingen fordyrende mellemled og en lille administration, så du kun får det du virkelig sætter pris på: funktion og kvalitet til bedste pris.

Vor markedsføringside

Vi benytter internet som vores primære kanal, og tror på at et sortiment med høj kvalitet, butik åben døgnet rundt, god service og god logistik er hvad du som kunde ønsker. Som kunde har du altid mulighed for at kontakte kundetjenesten i dennes åbningstid, for at få svar på dine spørgsmål. Ønsker du selv at afhente de bestilte varer kan du gøre dette på vores lager i Helsingborg, Sverige. 

Konceptet

Vi samarbejder kun med markedsledende aktører indenfor fremstilling af telte og fritidsprodukter, finans, internetteknik og logistik. Alle vore produkter holder høj kvalitet. Vores processer er enkle og automatiserede. Og vores omkostninger er lave. Alt dette kommer dig som kunde til gode i form af kvalitetsprodukter til markedets bedste priser.

Nordisk Teltbutiks kundetjeneste

 


Nordisk Tältbutik AB

Lokegatan 5

263 37 Höganäs

Sverige